Tips från Mariann!

Hej!
Här är en fråga som kommer ganska ofta som jag ska försöka tips om:)

-"undra om ni kan tipsa om saker som bör finnas i allas sminkväska för att få ihop en snygg vardags sminkning plus en snygg lite finare typ fest sminkning...å så om ni kan lägga ut priser på produkterna så man vet på ett ungefär va allt kosta..."

Svar: Jag tycker att man alltid ska se till att ha en lagont stor sminkväska som även får plats för penslar. I veckan har vi fått in ett penselfodral som är smidigt annars:) 95:-

För att lyckas med en enkel vardags sminkning så bör penslarna #105 (165kr) #107 (235kr) #110 (155kr)(snedskuren) finnas med i sminkväskan. .  en lite bredare till ljust och en mindre borste till mörkt för att det inte ska se skitigt" ut , håll isär ljust och mörkt på ögat. Däremot kan en rund borste #108 vara bra att sudda i hop färgerna så det blir en fin övergång!

Den snedskurna borsten är perfekt att använda till att tona ut en kajal runt ögat och för att fylla i ögonbrynen så de blir samma ton som skuggan.
Använd Tribrow color 185kr

Fina skuggor är tex Cybershadow Venus, Microshadow Oldgold och en highlighter Microshadow"Muffin"
Till fest kan man komplitera med en mörkare matt skugga för att få ett lite sotigare intrygg microshadow " Deadly" (140kr/st)
Glöm inte att lägga Eyeprimer under ögonskuggan så inte pudret fastnar i vecken! (155kr)

Rouge: Blush suger muffin (155kr)är en matt mjuk rosa ton och lagomt mkt färg till vardagen:)
Tänk på att använda en lite mindre borste än en puderborste så det inte hamnar på för stort område i ansiktet. Du vill ju bara framhäva dina drag genom att "shade" på vissa partier i ansiktet, tex på käkbenet.

På läpparna finns en läppenna som heter "Nude beuty" och som jag brukar använda till alla nästa. Bara för att få fram din naturliga läppkontur och inte se översminkad ut. Däremot kan du använda vilken annan färg som helst på läppen i form av et glans eller stift.
Prova Lipstick "Baby" som är matt och krämigt och skönt på läpparna. Och om du inte redan visste det så är det ett läppsift som Maria Montesami använder dagligen:)
170kr
Är du en som gillar glans så finns en liknande nyans som heter "Mock"
Det ger en lite "wetlook effekt till läpparna:) 140kr)

Lycka till!

Kram 
Mariann Domeij

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0