Ice Eyecream!

Ice Eye Cream

En frisk och vitaliserande formula som förebygger synliga tecken på trötthet och stress runt ögonen. Krämen vårdar hyn med vitaminer mineraler och fukt. Direkt känner du en fräschör och den känsliga huden runt ögonen blir mjuk och vital. Används morgon och kväll.

nyckelingrediens
•Sheabutter som verkar mjukgörande och vårdande. Gurkextrakt som verkar kylande.

Kommentarer
Postat av: Alic

Hejsan!



Måste börja med att säga att jag hittade till din blogg för några dagar sen, och jag tycker den är toppen. Du verkar väldigt duktig när det gäller sminkning och undrar därför om du kanske hade kunnat hjälpa mig lite (som inte kan något alls om smink). Har ett jättestort problem som jag mår väldigt dåligt psykiskt för, jag har mycket ärr i mitt ansikte i form av gropar. Jag har även mycket stora porer. Hur ska man sminka sig för att matta ner detta och inte framhäva dem? Allt jag prövat har gjort att ansiktet ser mycket värre ut. Har blandhy och blir ofta fet i t zonen.



Kan du kanske rekomendera någon bra primer, concealer, foundation och puder som skulle kunna funka? Jag har läst lite på internet att om man har stora porer ska man använda produkter med ljusreflekterande pigment i, stämmer det? Och hur funkar egentligen ljusreflekterande foundations? (eller vad innebär ljusreflekterande?). Och har även läst om att matta foundations kan vara bra, hur funkar dessa i så fall när det gäller gropar och stora porer? Om du vet :) Du ser ut att ha en väldigt fin hy själv så du kanske inte riktigt vet men jag hoppas att du kan hjälpa mig lite på vägen så jag vet vad jag ska leta efter.



Hade blivit jätteglad om du svarade. Du får gärna mejla mig svaret om du har tid.



Tack för en bra blogg.



kram

2011-03-07 @ 14:16:36
Postat av: Anonym

Och förresten, den av er som är mest kunnig angående mitt problem får gärna svara :) eller som kanske själv har samma problem (även om ni alla ser ut att ha en jättefin hy)!.



kram

2011-03-07 @ 14:18:18
Postat av: En till..

En till me samma problem :) Mejla gärna mig också vad svaret blev :)

2011-10-28 @ 16:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0